Våre katter

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook, instagram eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1500 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.


Kattene vi har for adopsjon er hovedsaklig ute og inne-katter. Katten skal ha tilgang på ute-areale som hage, skog og utmark. Det vil forekomme av teksten om katten adopteres bort som kun inne-katt.

 

Curry
Curry1

Curry:


Curry: er en forsiktig guttepus på ca 5 måneder. Han ble funnet på Østerhus Industriområdet i Grimstad sammen med sin søster Resq og bror Topaz. Curry er som sin bror Topaz en forsiktig pus, men kan la seg lure med noe godt å spise. Han er nysgjerrig og kommer ofte ut i stua for å sjekke hva som skjer, men kan trekke seg litt unna om man kommer for brått på han. Han leker og løper rundt hele huset med de andre kattungene han bor sammen med. Han bor i fosterhjem med 4 voksne katter, en sjæfer og en corgi som han går greit sammen med. Curry er ferdig kastrert, vaksinert og id-merket.


Topaz
Topaz1

Topaz:


Topaz: er en forsiktig stor guttepus på ca 5 måneder. Han ble funnet på Østerhus Industriområde i Grimstad sammen med sin søster Resq og bror Curry. Topaz kan la seg lure med noe godt å spise, men trekker seg litt unna om det blir for brå bevegelser. Han leker og har det gøy med de andre kattungene han bor sammen med. Han bor i fosterhjem med 4 voksne katter, en sjæfer og en corgi som han går greit sammen med. Topaz er ferdig kastrert, vaksinert og id-merket.

Celine2
Celine1
Celine

Celine:


Celine er en herlig jentepus på ca 20 uker. Hun er en litt forsiktig jente men gjennom lek, god mat og godbiter blir hun tryggere for hver dag 🤗😻

Celine er sterilisert, vaksinert og id-merket. 

Sjoko1
Sjoko2

Sjoko:


Hei, mitt navn er Sjoko og jeg drømmer om et hjem som kan gi meg det trygge livet fremover som skjemmer meg bort med masse kjærlighet. Jeg drømmer om å få være den eneste pus i hus for helt ærlig så er jeg ikke sånn kjempe glad i andre katter og i å dele oppmerksomheten med flere. Sjoko er ei eldre dame som har levd et tøff liv, fra sitt tidligere liv har hun dratt med seg en tøff hudlidelse pga fórallergi. Dette holdes fint i sjakk med riktig type allergivennlig mat. Sjoko er snill som dagen er lang, kjælen, kontaktsøkende og trygg. Vil du adoptere henne og gi henne et trygt og godt liv så ikke nøl med å ta kontakt! Sjoko er sterilisert, vaksinert og id merket.

Monty
Monty1

Monty:


Monty er en herlig guttepus på ca 20 uker. Han er en litt forsiktig gutt men gjennom lek, god mat og godbiter blir han tryggere for hver dag 🤗😻

Monty er ferdig kastrert, vaksinert og id-merket.

Stjerna1
Stjerna
Stjerna2

Stjerna:


Stjerna er ei nydelig jente, kosete og trygg. Hun vil passe i de fleste hjem, hun er glad i både store og små. Hun fungerer fint sammen med andre katter også. Hun vil være klar for å flytte i nytt hjem om noen få uker, da er hun ferdig sterilisert, vaksinert og id merket.

Treecko
Treecko2
Treecko1

Treecko:


Treecko er 1 av 7 kattunger som ble funnet dumpet i en grøft i starten av November. Han er trygg, renslig, tillitsfull og er en nyskjerrig liten gutt som sjeldent har tid til å sitte i ro. Han er alltid der det skjer og vil helst være med oss hele tiden. Treecko elsker kos og lek og ikke minst maaaat. Vi kaller han og brødrene sine for «støvsugere» 🤣 Treecko er født 01.09.21 og er klar for å reise til sitt foralltid hjem fra 7. Desember da er han ferdig kastrert, vaksinert og id-merket.

Snehvit1
Snehvit2
Snehvit

Snehvit:


Snehvit er en nydelig liten jente på 2 år. Hun er glad i lek og ELSKER kos. Hun er ekstremt bedagelig og tillater det meste. Hun ligger gjerne i fanget eller inntil og vil helst være med oss hele tiden, hun maler døgnet rundt, hun maler bare vi ser på henne. Snehvit vil nok passe inn i de fleste hjem😻 Hun er sterillisert, vaksinert og id-merket.

Almeida
Almeida2
Almeida1

Almeida:


Almeida er ei litt forsiktig og rolig pusejente på ca 4 mnd. Hun er glad i godbiter og mat og kan lett bestikkes. Virkelig en vakker pusejente. Almeida vil passe i de fleste hjem men ikke i hjem med alt for små barn. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket.

Polly
Polly1
Polly2

Polly:


Polly er ei ung frøken på ca 2 år, nydelig og skjønn jente. Navnet Polly fikk hun da hun er ei skikkelig skravlebøtte 😂 Hun går greit sammen med andre katter og vil nok passe inn i de fleste hjem. Polly er sterilisert, vaksinert og id merket.


Sasha
Sasha1
Sasha2

Sasha:


Sasha er en veldig tillitsfull og kosete gutt som kommer deg i møte med halen i været for kos og en godbit. Han går fint sammen med andre katter og vil passe inn i de fleste hjem. Sasha er kastrert, vaksinert og id-merket.Topps
Topps2
Topps1

Topps:


Topps er en godt voksen herremann på 7 år +. Men ikke la deg lure av alderen, for han liker både lek og kos, og har en god appetitt, samt utmerket jaktinnstinkt. Han har mye på hjertet, og vil gjerne fortelle deg om dagen sin i form av mjau og brrt lyder. Fuglevideoer på Youtube er hans favoritt, ellers så er det meste av TV-show spennende :D Topps vil gjerne være med deg rundt i huset når han er trygg på deg, dog ikke på fanget, det blir litt for intimt. Han kan fint bo med andre katter. Han er ganske sjenert av seg, og trenger litt tid på å bli kjent med folk, så et rolig hjem uten små barn vil være best for Topps. Han er kastrert, vaksinert og id-merket.


Afrodite1
Afrodite
Afrodite2

Afrodite:


Afrodite er ei nydelig frøken som har hatt et ganske tøft liv. Hun ble reddet inn sammen med sine kattunger. Afrodite er nå klar for å finne et rolig hjem uten barn da hun er en forsiktig jente som trenger ro og tålmodighet som kan få henne til å blomstre. Hun fortjener kun alt godt og masse kjærlighet. Afrodite er veldig spesiell med sine farger; veterinæren lurte på hva slags farge hun hadde da vi bestilte time for sterilisering og vi svarte: Bare velg en farge, for hun har alle tenkelige fargenyanser i sin pelskåpe 🥰 Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.

Lonely1
Lonely
Lonely2

Lonely:


Lonely er ei vakker jente som trenger et rolig hjem uten små barn. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.

Dexter2
Dexter
Dexter1

Dexter:


Dexter er en rolig og god gutt, veldig forsiktig i starten til han blir kjent med nye mennesker men når han da blir trygg så er han veldig kosete. Går godt overens med andre katter men vil nok passe best i et hjem uten barn. Dexter er kastrert, vaksinert og id-merket.

Abra2
Abra1
Abra

Abra:


Abra er 1 av 7 kattunger som ble funnet dumpet i en grøft i starten av November. Han er trygg, renslig, tillitsfull, nyskjerrig og et skikkelig matvrak. Han er glad i kos når han har tid og maler så fort han blir tatt på, men som kattunger flest så er han høyt og lavt og har sjeldent tid til å sitte stille. Abra er også det jeg kaller «dobbelt-skipskatt» da han har 2 ekstra tær på alle potene sine. Abra er født 01.09.21 og er klar for å reise til sitt foralltid hjem fra 7. Desember da er han ferdig kastrert, vaksinert og id-merket.

Luna2
Luna
Luna1

Luna


Luna er en liten og yndig jente, litt forsiktig og sjenert men elsker kos når hun blir trygg. Purrer og snakker gjerne med deg. Hun vil passe i et litt rolig hjem uten små barn. Andre katter som ikke er dominante vil hun gå fint sammen med. Luna vil være klar for å flytte i nytt hjem om noen få uker, da er hun ferdig sterilisert, vaksinert og id merket.

IQ

IQ:


IQ kler virkelig navnet sitt; hun er ei utrolig smart pusejente på ca 4 mnd. Hun elsker godbiter og mat og er definitivt sjefsfrøkna i flokken. Hun er nyskjerrig og kommer fort for å undersøke noe nytt. IQ vil passe i de fleste hjem men ikke i hjem med alt for små barn. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket.

Sambuca
Sambuca2
Sambuca3
Sambuca1

Sambuca:


Sambuca er ei nydelig jente på ca 2 år. Hun er en feminin katt, kosete, leken og god. Hun er ikke den som gjør mest mulig ut av seg men hun liker veldig godt kos og nærhet når vi tar initiativet først. Hun er ei litt forsiktig jente. Sambuca er helt crazy etter godbiter og catsticks og hun blir rene circus katten når vi drar disse frem. Hun synes barn er litt skumle så tror hun vil passe best i et rolig hjem uten barn. Hun fungerer greit med andre katter som ikke er dominerende. Sambuca er sterilisert, vaksinert og id merket.

Septimus3
Septimus2
Septimus
Septimus1

Septimus:


Septimus - trofast og tillitsfull er jeg til tross for et hardt liv ute hvor jeg måtte klare meg selv. Leken som en kattunge, men jeg trives nok best med å være puseherren i hjemmet. Andre puse-rivaler der ute har skadet meg, og gjort meg redd og usikker på dem. Nå trenger jeg et godt og trygt liv.  Da maler jeg av hele mitt hjerte ❤️

Septimus er den perfekte sofagrisen, som vil hoppe opp i fanget ditt for å kose, male og sove. Han har mye å gi av kjærlig selskap. Følger etter deg hvor enn du går. Han elsker mat, oppmerksomhet, leke, være ute - og rett og slett være sammen med deg!

Septimus er kastrert, vaksinert og id-merket.

Luxio
Luxio2
Luxio1

Luxio:


Luxio er 1 av 7 kattunger som ble funnet dumpet i en grøft i starten av November. Han er trygg, renslig, tillitsfull og en nyskjerrig liten gutt som sjeldent har tid til å stå i ro. Han er alltid der det skjer å vil helst være med oss hele tiden. Han elsker kos og lek og ikke minst maaaat. Vi kaller han og brødrene sine for «støvsugere» 🤣 Luxio er født 01.09.21 og er klar for å reise til sitt foralltid hjem fra 7. Desember da er han ferdig kastrert, vaksinert og id-merket.

Hugo
Hugo1
Hugo2

Hugo:


Hugo er en herlig guttepus på ca 20 uker. Han er en litt forsiktig gutt men gjennom lek, god mat og godbiter blir han tryggere for hver dag 🤗😻

Hugo er kastrert, vaksinert og id-merket.

Freddy
Freddy1

Freddy:


Freddy er en herlig guttepus på ca 13-15 uker. Han er en litt forsiktig gutt men gjennom lek, god mat og godbiter blir han tryggere for hver dag 🤗😻

Freddy er ferdig kastrert, vaksinert og id-merket.

Patrik3 – Kopi
Patrik – Kopi
Patrik1 – Kopi
Patrik2 – Kopi

Patrik:


Patrik er en skjønn liten gutt på ca 4 mnd. Han ble funnet ute alene, og har brukt litt tid på å forstå menneskets verden. Han er nå en skikkelig kosegutt som er klar for et eget hjem. Han vil trives best i et rolig hjem, med en annen katt han kan fortsette å lære av. Han er lite glad i fremmede, så han trenger et hjem med forståelse, kjærlighet og tålmodighet. Han er kastrert, vaksinert og id merket. 

Roselia2
Roselia
Roselia1

Roselia:


Roselia er 1 av 7 kattunger som ble funnet dumpet i en grøft i starten av november. Hun er trygg, renslig, nyskjerrig, tillitsfull og liker å være der det skjer. Hun er en skikkelig kosejente(når hun har tid) og hun er jo bare helt nydelig med sitt 50/50 ansikt med svart og oransje. Hun er glad i lek og løper rundt som en gal med resten av gjengen her. Roselia er også skipskatt🐱 Hun er født 01.09.21 og er klar for å reise til sitt foralltid hjem fra 7. Desember da er hun ferdig sterillisert, vaksinert og id-merket.

Avokado1
Avokado

Avokado:


Avokado er en liten kosegris av en guttepus på ca 4 mnd. Han er rolig, tillitsfull og veldig kosete. Matglad og leken, så via mat og lek er mye gjort. Avokado vil passe i de fleste hjem men ikke i hjem med alt for små barn. Han er kastrert, vaksinert og id-merket.

Cato Storm2
Cato Storm1
Cato Storm

Cato Storm:


Cato Storm er en trygg, god og skjønn gutt. Han ser nå etter er hjem hvor han kan få være eneste dyret i hus, han fungerer dessverre dårlig sammen med andre katter og hunder. Han er kastrert, vaksinert og id-merket.