Våre katter

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook, instagram eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1500 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.


Kattene vi har for adopsjon er hovedsaklig ute og inne-katter. Katten skal ha tilgang på ute-areale som hage, skog og utmark. Det vil forekomme av teksten om katten adopteres bort som kun inne-katt.

 

Tara
Tara2
Tara3

Tara:


Vakre Tara ♥️ Ei herlig pratesyk jente, kosete og snill. Hun høres ut som en liten kattunge når hun mjauer så søtt. Trygg og tillitsfull jente som vil passe inn i de fleste familier. Hun fungerer greit sammen med andre katter også. Tara er sterilisert, vaksinert og id merket.

Votte
Votte1
Votte2

Votte:


Denne skjønne jenta ble fanget fra en kattekoloni med over 20 katter. Hun fikk navnet Votte pågrunn av de søte potene. Hun er en forsiktig men nysgjerrig jente som vi jobber mye med for at hun skal bli trygg på mennesker. Votte har verdens skjønneste lyder når vi kommer inn døra eller når hun ser sine firbente venner. Noen av bestevennene til Votte bor nemlig på pusehuset og det synes hun er helt topp. Hun er en pus som trenger mye tid og trygghet i et nytt hjem og gjerne sammen med andre katter. Men det går fint alene også så lenge hun får masse oppmerksomhet på hennes betingelser. Er Votte en katt som kan passe for deg og du har tid til å jobbe med henne så ta gjerne kontakt. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.


Happy
Happy2
Happy3

Happy:


Happy er en artig, nydelig og forsitkig katt. Hun ligger å kikker lurt på deg når du kommer inn i rommet. Happy kan se litt skeptisk ut men ikke la skinnet bedra for når vi klapper henne, da koser hun seg masse=) Vi leter etter et hjem med eiere som har tålmodighet og har tiden som skal til for at denne jenta kan bli helt trygg og rett og slett bli happy ;) . Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.


Casanova3
Casanova
Casanova2

Casanova:


Denne vakre panteren heter Casanova. Han er en vakker gutt som nå trenger sitt eget hjem. Casanova er en voksen katt som elsker kos. Han er litt skeptisk til fremmede og vil trenge litt tid i nytt hjem. Han bor i dag på vårt pusehus med flere andre katter, og det går veldig greit. Så et hjem med eller uten andre katter spiller ingen rolle. Casanova er en lover not a fighter. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Loki
Loki2
Loki3

Loki:


Loki med de fine ”vottene” er klar for adopsjon og ser etter et varig hjem. Han er en utrolig fin, trygg, og kosen pus. Han kom inn til oss fra et privathjem og trives på kattehjemmet vårt. Han bor der nå sammen med sine søsken og de andre firbente vennene. Vi tror han vil passe i de fleste hjem enten med eller uten andre katter. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Revan
Revan1
Revan2

Revan:

Denne lille karen på ca 13 uker heter Revan og er en skikkelig livlig og gøy pus. Han er høyt og lavt når han suser rundt og koser seg. Revan spretter rett og slett rundt som en kanin, han er født ute så kanskje han har sett en ;) Men han er nå klar for å finne sitt eget hjem som han kan utforske og vokse seg stor og fin i trygge omgivelser. Vi tror han ser frem til å ha en eier som han kan dele sofa med og få masse kos. Han vil bli kastrert, vaksinert og id merket før levering til nytt hjem.John Denver2
John Denver
John Denver1

John Denver:


John Denver er en skikkelig kosegris og koser så sikkelet renner. I dag når jeg kom på kattehuset så var han flyttet til et annet rom på huset, men der var ikke huset hans og da hoppet han opp på fanget og malte og koste seg. Det er helt utrolig når katten blir trygg og viser hvem han egentlig er. Denne gutten er en kompis for de som har tid, trygghet og et fang til godgutten. John Denver er kastrert, vaksinert og id merket.


LilleMy
LilleMy1
LilleMy2

LilleMy:


Se på denne søte jenta *smelt*. Hun heter Lille My og kan med første øyekast virke som en litt forsiktig frøken men sannheten er at hun elsker kos. Når hun blir litt kjent med deg så kommer hun luskende bort til deg. Nå for tiden er hun på kattehjemmet med de andre pusene og det fungerer fint. Hun er nå klar for å bli skjemt bort i et hjem hun kan være i for alltid. Ta gjerne kontakt om du har interesse for denne søte jenta. Lille My er sterilisert, vaksinert og id merket.


Tore
Tore1
Tore2

Tore:


Tore er en nysgjerrig, artig og veldig pen katt. Han er litt forsiktig enda men vi jobber mye med Tore og det går riktig vei. Vi leter etter et hjem med eiere som har tålmodighet og har tiden som skal til for at denne gutten skal bli en trygg pus og stole på mennesker. På huset vårt deler han gjerne plass med de andre kattene så han kan godt bo med andre firbente venner. Når vi kommer inn døra så kikker han nysgjerrig og følger med på hva vi gjør. Nå har han begynt å snuse på hendene og legge poten forsiktig på handa for å dra den til seg for å vaske deg litt ;) Vi tror virkelig at han kan blomstre opp i rett hjem. Tore er kastrert, vaksinert og id merket.


Miranda
Miranda2
Miranda3

Miranda:


Dette er Miranda. Hun er en herlig ungdomspus, med mye energi, elsker kos og et godt måltid! Hun hilser deg om morgenen med herlige smålyder og smyger seg inntil deg ved første anledning. Hun er en snill, leken og smårampete jente. Langhåret på kroppen, men mer korthåret i ansiktet, brun/mørkebrun. Hun er vant med barn, men har du flere katter bør de tåle ei jente som er rampete med de. Tillitsfull pus som ønsker seg et for-alltid hjem❤ Miranda er sterilisert, vaksinert og id merket.

Nusse
Nusse1

Nusse:


Dette er Nusse som er en utrolig søt og kjærlig katt. Hun kan være litt forsiktig og underdanig når det er andre katter rundt, men er man alene med henne er hun en skikkelig malermester og kosegris. Nusse har lenge levd ute og fortjener et godt varmt hjem med mennesker som gir henne masse oppmerksomhet og kjærlighet. Nusse er sterilisert, vaksinert og id merket.


Pepperpotts
Pepperpotts2
Pepperpotts3

Pepperpotts:


Denne skjønne lille jenta heter Pepperpotts og hun er en kjærlig, kosen og leken pus. Hun kom inn til oss fra privathjem sammen med sine søsken. Pepperpotts er nå på jakt etter sitt eget hjem som hun kan vokse og bli gammel i. Hun kan gjerne bo med andre katter også. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.


Pumba
Pumba2
Pumba3

Pumba:


Pumba er en kjempe søt og godt voksen pus som har smeltet mange av oss på pusehuset. Han elsker kos og kommer gjerne snikende opp i fanget. Noen dager har han en del på hjertet og da forteller han mye. Pumba liker å være der det skjer og tar gjerne imot en godbit. Han bor for tiden på kattehjemmet vårt og han går greit sammen med kattene der. Pumba er en utrolig god kompis og hører gjerne på det du har på hjertet og han holder det helt for seg selv. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Janniche
Janniche2
Janniche3

Janniche:


Jannike er en supersøt frøken med en veldig myk pels. Hun prater en del, maler mye og elsker kos. Jannike er en veldig kontaktsøkende og trygg pus som vil bli med deg hvor enn du går. Får hun lov så kommer hun gjerne opp på fanget en tur. Hun er veldig klar for å finne seg sitt varige hjem. Jannike er for tiden på vårt kattehus sammen med de andre firbente vennene og det fungerer fint. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.


Dexter3
Dexter
Dexter2

Dexter:


Dexter er en rolig og god gutt, veldig forsiktig i starten til han blir kjent med nye mennesker men når han da blir trygg så er han veldig kosete. Går godt overens med andre katter men vil nok passe best i et hjem uten barn. Dexter er kastrert, vaksinert og id-merket.


Rune
Rune1
Rune2

Rune:


Denne skjønne sjarmøren heter Rune. Han har bodd ute i en kattekoloni så han er kjempe glad i sin beste venn Sebastian. Rune er litt forsiktig enda men vi jobber mye med han, så det går riktig vei. Vi leter etter et hjem med eiere som har tålmodighet og har tiden som skal til for at denne fine gutten kan bli en trygg pus og stole helt på mennesker. Rune er en liten pus som virker veldig nysgjerrig på oss mennesker så gjennom lek, godbiter og tid så tror vi han vil bli en gøyal og trygg pus. Rune er glad i å skravle med de andre kattene og da ruller han rundt å koser seg. Rune er kastrert, vaksinert og id merket.


Johan
Johan1

Johan:


Johan er en søt, forsiktig og fin godt voksen gutt. Han tar gjerne imot kos og da maler han som en motor, om du får startet han. Han spør ikke etter kos selv enda men vi tror det vil skje om han blir trygg i sitt eget hjem. Her om dagen kom han ned på gulvet når jeg satt der og det er et stort fremskritt. Johan har vokst opp ute i en kattekoloni så han går fint sammen med andre trygge katter. Han vil trives i et hjem der han kan få ro, kjærlighet og tid. Tenker du at du har det skjønne Johan trenger så ta gjerne kontakt. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Lonely1
Lonely
Lonely2

Lonely:


Lonely er ei vakker jente som trenger et rolig hjem uten små barn. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.

Yennefer
Yennefer1
Yennefer2

Yennefer:


Wow for en herlig frøken med en silkemyk pels som har fått navnet Yennefer. Hun er en veldig leken, kosen og nysgjerrig pus. En lang slank pus som gjerne blir bært litt rundt for å se ting fra høyden så hun får alt med seg. Yennefer maler og koser seg når hun får din oppmerksomhet og har du en leke da er hun solgt for den skal ”drepes”. Nå for tiden er hun på pusehuset sammen med de andre pusene og det fungerer fint men hun er veldig klar for å finne sitt foralltidhjem for å utforske verden både inne og ute. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.Annie2
Annie
Annie3

Annie:


Annie er en herlig og forsiktig pus. Sjekk de nydelige øynene og fargen i pelsen. Hun er veldig nysgjerrige på oss mennesker og tar imot litt klapp hvis hun føler seg riktig modig. Det er nemlig litt skummelt enda. Annie har vokst opp med mange katter så hun kan gjerne bo med andre firbente venner. Vi jobber mye med å få Annie trygg så hun trenger et rolig hjem med eiere som har tid og tålmodighet så hun kan bli trygg å vise seg som den fine pusen hun er. Annie er sterilisert vaksinert og id merket.Oskar3
Oskar
Oskar2

Oskar:


Oscar er en skikkelig kosepus om det går for sent så tar han deg i handa med labben å drar den mot seg. Oscar er en kontaktsøkende og pratsom pus. Han bor nå på vårt pusehus sammen med sine firbente venner som han er veldig glad i =) Oscar er nå klar for sitt eget hjem med gode eiere som han kan kose med hele dagen. Har du husrom og hjerterom for en pus så vil Oscar være en flott venn. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


hilmar3
hilmar
hilmar2

Hilmar:


Hilmar er en kjempe søt pus som elsker kos. Han maler mye og kryper gjerne opp i fange på deg. Han har en nydelig lang sort silkemyk pels med grå underpels pels. Han er veldig leken og suser rundt på kattehuset med de andre pusene og leker med alt som han syns er gøy. Vi tror han vil passe i de fleste hjem. Er du klar for å adoptere en katt og du tror han kan være noe for deg så ta kontakt. Hilmar er veldig klar for sitt helt eget hjem  Hilmar er kastrert, vaksinert og id merket.


Tops2
Tops
Tops3

Tops:


Topps er en godt voksen herremann på 7 år +. Men ikke la deg lure av alderen, for han liker både lek og kos, og har en god appetitt, samt utmerket jaktinstinkt. Han har mye på hjertet, og vil gjerne fortelle deg om dagen sin i form av mjau og brrt lyder. Fuglevideoer på Youtube er hans favoritt, ellers så er det meste av TV-show spennende 😃 Tops vil gjerne være med deg rundt i huset når han er trygg på deg, dog ikke på fanget, det blir litt for intimt. Han kan fint bo med andre katter. Han er ganske sjenert av seg, og trenger litt tid på å bli kjent med folk, så et rolig hjem uten små barn vil være best for Topps. Han er kastrert, vaksinert og id-merket.


Rolf
Rolf1

Rolf:


Rolf er så søt der han ligger oppe på hylla og kikker på oss og lurer på om vi er snille. Han er litt skeptisk enda. Vi jobber mye med Rolf så han kan bli trygg og han tar nå imot klapp og stryk -men godbiten blir spist når ingen ser han ;) Noen katter trenger mer tid enn andre, og heldigvis ser vi at det går sakte men sikkert fremover med han. (Gudene skal vite hva han har vært igjennom). Rolf har vokst opp i en kattekoloni så han trives sammen med sine firbente venner. Rolf er en veldig skjønn gutt og vi tror med god tålmodighet, tid og trygghet vil han bli en trygg pus. Vi ser etter det perfekte hjem som kan passe for Rolf. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Koss
Tore1
Tore2

Koss:


Koss er en veldig søt og forsiktig pus som trives best inne i sin hule på pusehuset. (Så bildene er tatt av han på sitt fristed, den trygge hulen) Vi jobber mye med å trygge Koss og å få tillit slik at han kan bli tryggere og stole helt på mennesker. Han tar imot klapp og stryk og da ser det ut til at han koser seg. Koss er en pus som vil trenge mye tid for å bli trygg i sitt eget hjem så vi ser etter noen som er rolige og har tiden som skal til for at denne fine gutten kan få tillit. Koss er fra en kattekoloni så han er vant til andre firbeinte venner. Han er kastrert, vaksinert og id merket.