Våre katter

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook, instagram eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1500 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.


Kattene vi har for adopsjon er hovedsaklig ute og inne-katter. Katten skal ha tilgang på ute-areale som hage, skog og utmark. Det vil forekomme av teksten om katten adopteres bort som kun inne-katt.

 

Tops2
Tops
Tops1

Topps:


Topps er en godt voksen herremann på 7 år +. Men ikke la deg lure av alderen, for han liker både lek og kos, og har en god appetitt, samt utmerket jaktinstinkt. Han har mye på hjertet, og vil gjerne fortelle deg om dagen sin i form av mjau og brrt lyder. Fuglevideoer på Youtube er hans favoritt, ellers så er det meste av TV-show spennende 😃 Topps vil gjerne være med deg rundt i huset når han er trygg på deg, dog ikke på fanget, det blir litt for intimt.

Marianne
Marianne1
Marianne2

Marianne:


Marianne er en dronning. Den vakreste av de alle. Hun er en spesiell dame som trenger et rolig hjem. Hun kom inn til oss meg små kattunger, og var veldig redd og beskyttende i starten. Med tiden har Marianne blitt tryggere, men ikke av den tryggeste typen helt enda. Hun tar imot go-biter og klapp. Hun trenger et hjem som har forståelse for at Marianne må ta dette i eget tempo. Hun kan bo med andre katter og i en familie med voksene. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket,


Ross
Ross1

Ross:


Ross er en veldig søt og forsiktig jente som ikke helt klarer å stole på oss mennesker enda. Hun kan være litt sær da hun fort kan velge ut «sine mennesker». Hun trenger et rolig hjem med voksne mennesker som har masse tålmodighet, tid og godbiter. Hun kan gjerne bo sammen med andre katter og gjerne da søsteren Eir som hun bor sammen med i fosterhjem nå. Ross er en aktiv jente som liker lek. Hun er født ute sommeren 2021 og vi antar hun har vokst opp mye på egenhånd da vi aldri fant pusemor. Fostermor har brukt mye tid på å få tillit av Ross så nå kommer hun løpende i møte når hun står opp og når hun kommer hjem. Ross er sterilisert, vaksinert og id merket.


Sorri
Sorri1
Sorri2

Sorri:


Sorri er the Queen of the house 😅 Mot oss mennesker er hun myk som smeltet smør, hun er kosete og snill. En helt herlig jente på ca 3 år. Med en smellvakker flokefri pels 😻 Sorri har levd som innekatt hele sitt liv men vi tenker med tanke på hennes unge alder at hvis det riktige hjemmet med landlig beliggenhet dukker opp så kan nok denne jenta tilvennes utelivet også. Hun vil passe inn i de fleste hjem men helst et hjem hvor hun kan få være eneste katten (hun er ikke super begeistret over andre katter). Sorri er sterilisert, vaksinert og id merket.

Eir
Eir1

Eir:


Eir er en veldig søt pus som er født ute sommeren 2021. Sammen med henne fant vi også søsteren Ross men ingen Mammapus var å se. Hun er en tilittsfull katt men liker ikke å bli løftet så dette må trenes på. Hun passer best i et hjem med voksne mennesker. I fosterhjemmet kommer Eir og møter fostermor når hun står opp og når hun kommer hjem. Hun er veldig aktiv og glad i å leke så det er gjerne full fres i forhjemmet det meste av døgnet. Eir er sterilisert, vaksinert og id merket.


Lonely1
Lonely
Lonely2

Lonely:


Lonely er ei vakker jente som trenger et rolig hjem uten små barn. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.

Myrtus
Myrtus1
Myrtus2

Myrtus:


Myrtus er et fyrverkeri av en katt. Høyt, lavt og vil være med der det skjer. PS: hun henger ikke i gardinene 😅 Hun er en skikkelig nysgjerrigper. Myrtus deler gjerne sofa med deg om du har tid og tålmodighet. Hun har også hoppet opp i fanget noen ganger men det er fortsatt litt skummelt. Hun er en spesiell dame som trenger et rolig hjem med voksne eiere uten andre katter. Myrtus er sterilisert, vaksinert og id merket.