Våre katter

 

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1500 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.

 

3R1A3201
3R1A3238
3R1A3186
3R1A3232

Kongen: La oss presentere hans puselige høyhet Kongen, og navnet kler han virkelig. Som kongelige flest ønsker han ting blir som han befaler. Han vil helst ha ting på sin måte. Han er et vakkert syn for øyet med sin kongelige pelsdrakt, helt utsøkt. Kongen ønsker å herske over sitt kommende kongerike selv og har derfor gitt beskjed til oss, han ønsker et hjem uten andre katter eller små barn. Han sier også at han ønsker sitt nye hoff bør være vandt til katt. Som mange andre har denne Kongen sine kongelige nykker, men det er ingen sak for kattevandte folk. Så da er det bare å hyle ut om dere har det riktige kongerike for denne flotte kongen.

Mia 1
Mia 2

Mia: En vakker og sindig dame. Hun kom inn til oss med kattunger, og er nå så klar for et hjem der hun kan være midtpunktet. Mia er tillitsfull og kontaktsøkene. Hun vil passe i ethvert hjem hvor hun får være dronningen.

Susi 2
Susi 1

Susi: Dronningen, prinsessa, hertuginnen. Ja Susi vil ha et hjem uten andre katter, hvor hun er enehersker over husets tobente. Hun er en godt voksen dame som trives med late dager i sofakroken, med sine tobente slaver ved sin side.

Connie 1
Connie 3
Connie 2

Connie: Denne skjønne frøkena kan vi skrive en bok om. Hun er født ute, og det var fryktelig skummelt å bli fanget inn. Hun vil nok alltid bære bittelitt preg av å være født og oppvokst ute, men er nå en kosejente uten like. Hun danser rundt på pusehuset med lekene sine, og kommer for kos straks vi kommer inn døra. Connie vil ikke trives som eneste katt i hus, må ha en venn hun kan støtte seg på i nye omgivelser. 

Viljar 1
Viljar 2
Viljar 3

Viljar: Viljar er en herlig liten gutt som elsker lek og kos. Kommer gjerne smygende opp i sofaen og kaster seg rundt for å få kos på magen. Han vil passe godt inn i de fleste hjem.

 

Ella 1
Ella 3
Ella 2

Ella: Ella kom inn til oss så tynn og sliten. Hun er fortsatt tynn, men ikke sliten der hun fyker rundt å leker på pusehuset vårt. Hun har et herlig vesen, og søker kos. Hun er trygg men ikke så tøff av seg denne lille jenta. så hun vil passe best i et litt rolig hjem uten små løpende barneføtter.

Todd 1
Todd 2

Todd: En nydelig guttepus, med en nydelig og varsom liten sjel. Han er snill mot alt og alle, og trives med både store og små tobeinte. Han bor i dag med fire jentepuser i alder fra 1 til 2 år, og han er så snill og grei mot de alle. Så et hjem med andre underdanige katter er ingen problem for denne kosebamsen. 

Olav 2
Olav 1
Olav 4
Olav 3
Olav 5

Olav: Olav er en forsiktig, men trygg kosegris på ca. 5 år. Han har vært i hjem med litt større barn tidligere, og det var greit, men små spebarn har han ikke noe til overs for. Han går greit sammen med andre katter som ikke dominere, for selv er han er underdanig type. Han vil trives best som sjefen i huset bland menneskene sine som vil dele sengen sin med han.

Wolwerine 1
Wolverine 2
Wolverine 3

Wolverine: Wolverine er en skikkelig herlig liten herremann. Han kom inn sammen med mor og to søsken. Han hadde litt problemer med å stole på mennesker i begynnelsen men har nå virkelig begynt å varme opp i fosterhjemmet. Han synes kos er veldig greit men er litt var for brå bevegelser og bråk. Et hjem uten små barn er nok det beste for han.

 

Mantis 1
Mantis 4
Mantis 3
Manits 2

Mantis: Lille Mantis er ei herlig jente som liker å ligge i fanget å få kos og hun ligger ofte å poter i lufta. Hun kan være litt var for brå bevegelser men roer seg fort ned igjen. Hun er også veldig nysgjerrig og elsker å leke. Hun vil nok trives i et hjem uten små barn.

Enya 1
Enya 3
Enya 2

Enya: Enya er født tidlig 2020. Hun gikk i koloni til nå i høst. Så overraskelsen var stor da hun ikke bare var tam, men også en koslig frøken. Hun vil passe i de fleste hjem, men tenker hun burde bo med store barn enn små.

WW 1
WW 2

Willy Wonka: En fantastisk kjekk kar, med et tonn av personlighet. Willy Wonka er et vakkert syn, virkelig et kupp av en katt. Han trives ikke i hjem med barn, så et voksent hjem vil passe for denne skjønne gutten. Han er snill med andre katter også, så en husstand med flere katter vil ikke være et problem for han.

Lucifer 2 13.10
Lucifer 3 13.10
Lucifer 1 13.10

Lucifer: Lucifer er 1-2 år, full av lek og sprell. Dilter etter deg og undersøker hva du driver med. Han trives med både barn og andre katter, så han vil være et godt tilskudd til en hver familie.

 

BP 2
BP 3

Black Panther: Black Panther er en veldig skjønn gutt som hadde en litt tøff start på livet. Han blir tryggere for hver dag som går og elsker å få kos på magen. Han maler også veldig høyt og kommer med små mjau når han er kosen. Han kan være litt var for brå bevegelser og bråk så han vil nok trives best i et hjem uten små barn.

VAKTTELEFON & E-POST   

Vår vakttelefon (+47) 476 17 002 er bemannet

Mandag - Torsdag fra kl. 19:00 - 21:00

Ved helligdager kan andre tider forekomme.

E-post: dyreneshjelper@gmail.com


STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL

Klikk på bildet eller gå til din Norsk Tipping leverandør for å registrere deg som støttespiller til Dyrenes Hjelper.

DYRENES HJELPER

Frolandsveien 223

4848 ARENDAL

Org.nr: 913 046 684

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Dyrenes Hjelper har som mål å yte best mulig informasjon via forskjellige medier.


LIK OSS PÅ FACEBOOK OG

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM I DAG.

Dyrenes Hjelper © All Rights Reserved