Våre katter

 

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1500 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.

 

3R1A3201
3R1A3238
3R1A3186
3R1A3232

Kongen: La oss presentere hans puselige høyhet Kongen, og navnet kler han virkelig. Som kongelige flest ønsker han ting blir som han befaler. Han vil helst ha ting på sin måte. Han er et vakkert syn for øyet med sin kongelige pelsdrakt, helt utsøkt. Kongen ønsker å herske over sitt kommende kongerike selv og har derfor gitt beskjed til oss, han ønsker et hjem uten andre katter eller små barn. Han sier også at han ønsker sitt nye hoff bør være vandt til katt. Som mange andre har denne Kongen sine kongelige nykker, men det er ingen sak for kattevandte folk. Så da er det bare å hyle ut om dere har det riktige kongerike for denne flotte kongen.

hilde 2
hilde 3
hilde 1

Hilde: Dette er en vakker dame, av høyeste klasse. Hun kom inn til oss med kattunger fra i fjor og kattunger fra i år, så hun har hatt mye å passe på i sitt liv på loffen. Hun er født ute sommeren 2018. Hun er en kontaktsøkende jente, som nå gjerne vil ha sitt eget hjem, med masse kos og oppmerksomhet. Hilde vil trives best uten andre katter/hunder i hus da hun er ei dronning.

felix 1
felix 2

Felix: Denne karen er noe helt for seg selv. Stor og staselig som han er. Han har nok opplevd vonde ting på sin vei. Han har liksom litt tilgode å kunne oppleve at mennesker ikke svikter han igjen før han vil være noens gode venn. Tiden som hjemløs pus har tydelig satt store vonde spor. Felix liker kos, en skikkelig koseøkt er noe både vi og Felix ser fram når vi besøker han på pusehuset. Men vi må være tålmodige og go-snakke litt med han før han kommer til oss. Så om du har hjerterom, husrom og tid, vil Felix kunne bli en kjempe koselig pelsvenn for et voksent hjem.

frode 2
frode 1
frode 3

Frode: Ja, hva skal vi si om han Frode tro. Han er en pussig liten katt med noe korte bein og en stutt liten kropp. Litt sånn eventyrblanding. Frode er en godt voksen kar, men dette vet han jo ikke selv. Han er en koselig og pratsom pus, men han liker en varsom hånd. Og når han går i kosemodus, blir du sånn egentlig ikke kvitt han. Frode vil passe i en familie med kun voksne, rolige familie medlemmer. 

thomas 2
thomas 1

Thomas Birkeland: Thomas er en godt voksen katt som har gått ute lenge oppe på Lauvrak. Han fikk litt mat her og der, og klarte seg gjennom vinteren med å søke ly i låver og uthus. Vi ble både glade og forbauset da vi fikk fanget han, og det viste seg at han var tam. Og han er ikke bare tam, men en skikkelig kosegris. Thomas Birkeland vil passe i hjem hvor barna ikke er små. Ståk passer ikke denne fornemme herren.

strømpe 2

Strømpe: Strømpe er en liten gutt med mye fart i. Han liker kos så lenge han klarer å ligge i ro. Født 20. april 2020.

tommy 1
tommy 4
tommy 2
tommy 3
tommy 6
tommy 5

Tommy: Historien begynner gjerne med en liten kattunge noen tar med seg hjem. Med et løfte om at kattungen skal få et flott hjem og et godt liv. 2-3 år senere finner vi i Dyrenes Hjelper katten gravende i søppelbøttene utenfor Arendal Sykehus etter mat. Katten blir fanget inn. Ingen chip, ukastrert og sulten. Eier blir etterlyst, men ingen melder seg. Katten er nå voksen og løftene glemt. Dette er trolig historien til vår kjæreste Tommy. Han ble fanget inn vinteren 2018. Sulten og kald, og veldig skeptisk. Han har siden han kom inn vært skeptisk til berøring. Vi vet virkelig ikke hva han kan ha opplevd av svik fra mennesker, for vill er han virkelig ikke. Han elsker go-snakk og oppmerksomhet, vel å merke litt på avstand. Han tar go-biter fra hendene, og kan følge etter deg for mer som en liten hund. Hva har du av historie å fortelle kjære Tommy gutt? Tommy har fungert som fadder til mange engstelige katter på huset og har gjort en fantastisk jobb. Men vi føler nå at Tommy burde få sitt eget hjem. Et hjem hvor han kan finne sitt/sine mennesker han kan lære å stole på. Et hjem med andre katter som kan lære han hva tillit til mennesker er. Tommy er en underdanig gutt som aldri har yppet til bråk på pusehuset, så han vil passe med andre katter av samme kaliber. Han trenger en tålmodig eier, som lar han finne ut av ting selv. Alt Tommy ber om tilbake er å ikke bli sviktet igjen.

VAKTTELEFON & E-POST   

Vår vakttelefon (+47) 476 17 002 er bemannet

Mandag - Torsdag fra kl. 19:00 - 21:00

Ved helligdager kan andre tider forekomme.

E-post: dyreneshjelper@gmail.com


STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL

Klikk på bildet eller gå til din Norsk Tipping leverandør for å registrere deg som støttespiller til Dyrenes Hjelper.

DYRENES HJELPER

Frolandsveien 223

4848 ARENDAL

Org.nr: 913 046 684

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Dyrenes Hjelper har som mål å yte best mulig informasjon via forskjellige medier.


LIK OSS PÅ FACEBOOK OG

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM I DAG.

Dyrenes Hjelper © All Rights Reserved