Våre katter

Våre katter

 

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1500 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.

 

3R1A3201
3R1A3238
3R1A3186
3R1A3232

Kongen: La oss presentere hans puselige høyhet Kongen, og navnet kler han virkelig. Som kongelige flest ønsker han ting blir som han befaler. Han vil helst ha ting på sin måte. Han er et vakkert syn for øyet med sin kongelige pelsdrakt, helt utsøkt. Kongen ønsker å herske over sitt kommende kongerike selv og har derfor gitt beskjed til oss, han ønsker et hjem uten andre katter eller små barn. Han sier også at han ønsker sitt nye hoff bør være vandt til katt. Som mange andre har denne Kongen sine kongelige nykker, men det er ingen sak for kattevandte folk. Så da er det bare å hyle ut om dere har det riktige kongerike for denne flotte kongen.

nala 2
nala 1

Nala: Hei jeg heter Nala og er 2 år. Jeg er ei snill og rolig jente. Jeg synes det er deilig å sove i senga sammen med min eier. Regn liker jeg ikke, da vil jeg heller være inne, ellers liker jeg å være ute. Jeg er vant med hunder og har bodd sammen med hund siden jeg var 12 uker gammel. Jeg ønsker meg et nytt hjem hvor jeg kan bli gammel.

3R1A5701

Ola: Pusehusets klovn. Trygge, gode, snille Ola, han er alt hva man ønsker seg av en katt. Trygg og go, kosete og lat. Et blikkfang av en katt. Han er en stor gutt, med et herlig vesen og gemytt. Han vil passe i de fleste hjem med tid til masse kos og oppmerksomhet.

frode 2
frode 1
frode 3

Frode: Ja, hva skal vi si om han Frode tro. Han er en pussig liten katt med noe korte bein og en stutt liten kropp. Litt sånn eventyrblanding. Frode er en godt voksen kar, men dette vet han jo ikke selv. Han er en koselig og pratsom pus, men han liker en varsom hånd. Og når han går i kosemodus, blir du sånn egentlig ikke kvitt han. Frode vil passe i en familie med kun voksne, rolige familie medlemmer. 

thomas 2
thomas 1

Thomas Birkeland: Thomas er en godt voksen katt som har gått ute lenge oppe på Lauvrak. Han fikk litt mat her og der, og klarte seg gjennom vinteren med å søke ly i låver og uthus. Vi ble både glade og forbauset da vi fikk fanget han, og det viste seg at han var tam. Og han er ikke bare tam, men en skikkelig kosegris. Thomas Birkeland vil passe i hjem hvor barna ikke er små. Ståk passer ikke denne fornemme herren.

116604108_2704184826459638_1437283159129681487_n
116559120_2704184676459653_293596739659385459_n

Gudrunn: Gudrunn er ei fin jente. Hun er litt skeptiske til fremmede, men er utrolig koslig når hun får summet seg litt.

tommy 1
tommy 4
tommy 2
tommy 3
tommy 6
tommy 5

Tommy: Historien begynner gjerne med en liten kattunge noen tar med seg hjem. Med et løfte om at kattungen skal få et flott hjem og et godt liv. 2-3 år senere finner vi i Dyrenes Hjelper katten gravende i søppelbøttene utenfor Arendal Sykehus etter mat. Katten blir fanget inn. Ingen chip, ukastrert og sulten. Eier blir etterlyst, men ingen melder seg. Katten er nå voksen og løftene glemt. Dette er trolig historien til vår kjæreste Tommy. Han ble fanget inn vinteren 2018. Sulten og kald, og veldig skeptisk. Han har siden han kom inn vært skeptisk til berøring. Vi vet virkelig ikke hva han kan ha opplevd av svik fra mennesker, for vill er han virkelig ikke. Han elsker go-snakk og oppmerksomhet, vel å merke litt på avstand. Han tar go-biter fra hendene, og kan følge etter deg for mer som en liten hund. Hva har du av historie å fortelle kjære Tommy gutt? Tommy har fungert som fadder til mange engstelige katter på huset og har gjort en fantastisk jobb. Men vi føler nå at Tommy burde få sitt eget hjem. Et hjem hvor han kan finne sitt/sine mennesker han kan lære å stole på. Et hjem med andre katter som kan lære han hva tillit til mennesker er. Tommy er en underdanig gutt som aldri har yppet til bråk på pusehuset, så han vil passe med andre katter av samme kaliber. Han trenger en tålmodig eier, som lar han finne ut av ting selv. Alt Tommy ber om tilbake er å ikke bli sviktet igjen.

trulte 1
trulte 2

Trulte: Dette er Trulte, ei glad og leken jente. Hun er nyskjerrig, liker å undersøke, men er litt skeptisk.

VAKTTELEFON & E-POST   

Vår vakttelefon (+47) 476 17 002 er bemannet

Mandag - Torsdag fra kl. 19:00 - 21:00

Ved helligdager kan andre tider forekomme.

E-post: dyreneshjelper@gmail.com


STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL

Klikk på bildet eller gå til din Norsk Tipping leverandør for å registrere deg som støttespiller til Dyrenes Hjelper.

DYRENES HJELPER

Frolandsveien 223

4848 ARENDAL

Org.nr: 913 046 684

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Dyrenes Hjelper har som mål å yte best mulig informasjon via forskjellige medier.


LIK OSS PÅ FACEBOOK OG

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM I DAG.

Dyrenes Hjelper © All Rights Reserved