Våre katter

 

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1200 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.

 

Røder 4
Røder 5
Røder 6
Røder 7
Røder 8

Røder: Hei! Jeg heter Røder, sånn fordi jeg er sånn rød, eller gul om noen mener det da. Jeg er født i august 2018. Mammaen min var ikke helt trygg på mennesker, så jeg er født ute. Jeg er egentlig en skikkelig kosepus, men jeg må få lov til å bestemme litt selv. Også er jeg litt redd mennesker jeg ikke kjenner og skumle lyder. også er der masse anna også å være redd for da sånn egentlig synes jeg innimellom. Men jeg liker å bo men mennesker, og jeg liker også å rulle rundt på fange hos hun fostermammaen min altså, så jeg er ikke bare sånn teit. Jeg trenger bare et litt rolig hjem, så jeg føler meg trygg nok til å være huspus. Jeg bor sammen med andre katter idag, og synes det er helt greit. Også liker jeg å være ute å klatre i trær, også jage litt sommerfugler da, så jeg vil veldig gjerne ha en hage/uteplass som er trygg for meg. Håper kansje det er deg som vil adoptere meg jeg da.

Krokus 1
Krokus 2

Krokus: En herlig guttepus født mai 2018. Han er en utrolig stor katt for alderen, så blir jo interessant å se hvor stor han blir som fullvoksen. Han er en koslig katt, elsker folk og ligger gjerne på fanget når anledningen byr seg. Han er kommer litt i skyggen av alle kattene på huset, men hvis du først gir han oppmerksomhet så er han verdens skjønneste.

Karla: En herlig liten frøken som fikk en litt vanskelig start på livet. Hun er født av en villkatt mamma på sommeren 2017, men snille mennesker i nabolaget ga henne mat, så hun ble trygg på mennesker i forhold til sin mor. Hun er en varsom frøken, som trenger litt tid i et nytt hjem, men til gjengjeld får du verdens beste sengevenn og sofapus.


Side 1  |  Side 2  |  Side 3

VAKTTELEFON & E-POST   

Vår vakttelefon (+47) 476 17 002 er bemannet

Mandag - Torsdag fra kl. 19:00 - 21:00

Ved helligdager kan andre tider forekomme.

E-post: dyreneshjelper@gmail.com


STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL

Klikk på bildet eller gå til din Norsk Tipping leverandør for å registrere deg som støttespiller til Dyrenes Hjelper.

DYRENES HJELPER

Frolandsveien 223

4848 ARENDAL

Org.nr: 913 046 684

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Dyrenes Hjelper har som mål å yte best mulig informasjon via forskjellige medier.


LIK OSS PÅ FACEBOOK OG

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM I DAG.

Dyrenes Hjelper © All Rights Reserved