Våre katter S3

Våre katter

 

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1200 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.

 

Livlig 1
Livlig 3

Livlig: Livlig er ei pratsom frøken. Hun prater i vei og kan aldri få nok kos. Hun kommer til å bli en god følgesvenn og en god samtalepartner.

Sofie 1
Sofie 2

Sofie: Sofie kom inn til oss med 5 små, hun har vært en flink mammapus og vil snart bli sterilisert, vaksinert og få chip. Kattungene er snart leveringsklare og da leter Sofie også etter et godt hjem, der hun kan få kos og omsorg. Hun er veldig snill og tillitsfull å vil passe godt inn i de fleste familier.

Pippi 2
Pippi 3
Pippi 1
Pippi 4

Pippi: Lille skjønne Lucie kom inn til oss ganske redd og sulten, men vi fikk lurt henne inn i varmen omsider. Når hun fikk roet seg ned å kjenne på kos og omsorg så malte hun som ett treskeverk. Vi tror hun vil bli ett fint tilskudd i en familie. Hun går fint sammen med andre katter og har ikke reagert negativt på hund

67309991_2400227060188751_3977930234891599872_n

Lucie: Lille skjønne Lucie kom inn til oss ganske redd og sulten, men vi fikk lurt henne inn i varmen omsider. Når hun fikk roet seg ned å kjenne på kos og omsorg så malte hun som ett treskeverk. Vi tror hun vil bli ett fint tilskudd i en familie. Hun går fint sammen med andre katter og har ikke reagert negativt på hund.

Leo 1

Leo: Leo er en ung gutt på 1 år. Han er veldig kosen å liker fremdeles lek og morro. Han håper noen kunne tenke seg å gi han et godt hjem.

Side 1  |  Side 2  |  Side 3

VAKTTELEFON & E-POST   

Vår vakttelefon (+47) 476 17 002 er bemannet

Mandag - Torsdag fra kl. 19:00 - 21:00

Ved helligdager kan andre tider forekomme.

E-post: dyreneshjelper@gmail.com


STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL

Klikk på bildet eller gå til din Norsk Tipping leverandør for å registrere deg som støttespiller til Dyrenes Hjelper.

DYRENES HJELPER

Frolandsveien 223

4848 ARENDAL

Org.nr: 913 046 684

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Dyrenes Hjelper har som mål å yte best mulig informasjon via forskjellige medier.


LIK OSS PÅ FACEBOOK OG

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM I DAG.

Dyrenes Hjelper © All Rights Reserved