Våre katter

 

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1200 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.

 

Nudel 4
Nudel 3
Nudel 1
Nudel 2

Nudel: Søt lita jente som nå er klar for adopsjon. Hun kan nok være litt forsiktig denne jenta, men skal si hun nyter den kosen hun får. Vi tror hun vil bli ett fint tilskudd i familien.

Mikke 2
Mikke 1

Mikke: Dette er bare en superskjønn pus. Han er en mild og snill pus som har levd et tøft liv før han kom til oss. Syk var han også, men vi fikk han heldigvis inn i tide så vi kunne redde han. Han går greit med andre milde katter, og er glad i kos og folk, men ikke den som brauter seg fram. Han vil trives best i et rolig hjem hvor han kan få masse kos og oppmerksomhet.

Evita 1

Evita: Dette er søte lille, litt sjenerte Evita. Hun vil gjerne ha kos, men trenger litt tid på seg. Hun søker etter ett hjem som har litt tålmodighet til å gjøre henne tryggere for hver dag. Evita er ca. 3-4 år.

Stripa 2
Stripa 1

Stripa: Dette er en sjenert herremann som nå begynner å komme fram. Han er tydelig nysgjerrig og vil så gjerne ha kontakt, men tørr ikke helt enda, men han er på vei. Han har nok ett stykke igjen for å bli en trygg kar, men han har ihvertfall klart å sjarmere oss i Dyrenes Hjelper. Det hender han leker når det er rolig rundt ham.

Yumico 1

Yumico: Dette er en trygg og god dame som vet hvordan hun vil ha det. Hun er bestemt på hva hun liker og hvordan hun vil ha ting, men er glad for oppmerksomhet på sine prinsipper. Hun bor på pusehuset vårt med flere andre katter, og dette går greit, så lenge hun får bestemme selvfølgelig. Yumico vil passe godt i hjem som forstår hvordan en dronning skal behandles.

Brutus 5
Brutus 4
54416636_2066993240264649_2115743659293933568_n
Brutus 1

Brutus: Brutus er en kosete og og veldig sjarmerende gutt. Han er litt sjenert, men vi tror han vil blomstre i ett nytt hjem som har litt tid og tålmodighet.

Ducky 2
Ducky 1
Ducky 5
Ducky 4
Ducky 3

Ducky: Ja, hva skal man si om denne orginale typen? Han er som fetteren til Langbein, noe helt for seg selv. Han har et blikk som bare oppmuntrer til latter og glede, og et vesen som oppfordrer til kos og lek. Ducky er en stor gutt som har mye å si, og han lar seg ikke ignorere. Ligge på fange er det beste han vet.

Turbo: Turbo en en kjekk kar med en utrolig flott bart. Han er en rolig type som elsker kos. Vi ser for oss ett hjem uten de aller yngste barna. Han liker godt kos, men kan godt ta seg en god strekk uten oppmerksomhet også. Vi tror Turbo blir ett flott innslag i familien. Turbo er født i 2012 og går fint sammen med andre katter.

Side 1  |  Side 2  |  Side 3

VAKTTELEFON & E-POST   

Vår vakttelefon (+47) 476 17 002 er bemannet

Mandag - Torsdag fra kl. 19:00 - 21:00

Ved helligdager kan andre tider forekomme.

E-post: dyreneshjelper@gmail.com


STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL

Klikk på bildet eller gå til din Norsk Tipping leverandør for å registrere deg som støttespiller til Dyrenes Hjelper.

DYRENES HJELPER

Frolandsveien 223

4848 ARENDAL

Org.nr: 913 046 684

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Dyrenes Hjelper har som mål å yte best mulig informasjon via forskjellige medier.


LIK OSS PÅ FACEBOOK OG

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM I DAG.

Dyrenes Hjelper © All Rights Reserved