Våre katter

 

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1200 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.

 

Linda: Heisann! Jeg er en av pusene i Dyrenes Hjelper. Jeg testet nettopp ett nytt hjem, men fant ut at jeg trives best med en eller flere puser rundt meg. Jeg har veldig lyst til å prøve ditt hjem, tror vi kan bli beste venner. Jeg vil helst ha ett hjem med mye klapp og kos, jeg elsker det. Velg meg da vel!

Tommelise: En venn er noe hjertet trenger hele tiden. Jeg kunne skrevet en lang historie om fortiden min, men jeg velger heller å se lyst på fremtiden! Jeg heter Tommelise, å jeg er på leting etter en (eller fler) to-bente bestevenner. Det beste jeg vet er sofakos (forutenom fisk da, såklart!). Jeg liker godt å krølle meg sammen når jeg skal sove, så jeg ser ut som en liten ball. Det er jo ganske praktisk, for det gjør at det er plass til flere kose-venner ved siden av meg. Aller helst ønsker jeg meg ett hjem der jeg er den eneste pusen, men jeg liker både små og store mennesker. En grei uteplass hadde også vært fantastisk! Ellers har jeg en fantastisk flott pels, om jeg må få si det selv! Den er sort og blank. Jeg tar veldig gjerne imot besøk hvis du vil hilse på meg, eller kose med meg. :)

Jens 1

Jens: Dette er en godt voksen kar som nok var lei av utelivet. Han er snill og grei og synes kos er veldig deilig. Han er nå klar for drømmehjemmet.

Selina: Skjønneste Selina kom inn til oss for 6 uker siden med tre brudd i bekkenet og var da fryktelig avmagret. Hun er idag på bedringens vei og vi har tro på at hun vil bli helt bra igjen. Selina er en kjælen, trygg og pratsom dame på tross av hva hun har opplevd. Hun er på pusehuset veldig opptatt av å fortelle oss at hun vil ha kos og oppmerksomhet hvis hun mener hun er oversett et par sekunder. Hun går bra sammen med barn og andre katter.

MammaMedK: Dette er ei superkosete pusedame på ca. 3 år som maler så høyt hun høres til neste boligfelt. Hun er vandt til andre katter, rolig hund og barn. Vi tror MammaMedK vil trives i de aller fleste hjem.

Kongen 1
Kongen 3
Kongen 2
Kongen 4

Kongen: Dette er katten over alle katter, snill og god, men majestetisk som en konge. Han er en kosete gutt, elsker oppmerksomhet og hopper straks opp i sofaen om noen sette seg. Han vil nok trives best i et rolig hjem, med eller uten andre katter spiller ingen trille vil vi tro, bare han får masse kos og en trygg uteplass. Han er veldig sky ute, så han vil trenge tid til å tilpasse seg i et nytt hjem før han kan ut, iforhold til andre katter.

Alex R. 2
Alex R. 3
Alex R. 1

Alex Rosén: Alex er en liten gutt som er født ute i august 2018. Han var sulten og redd da han kom inn og bærer fortsatt preg av sin tøffe start på livet. Han trenger litt mere enn et øyeblikk før han varmer opp, men når det skjer er han en kosegris som elsker å ligge i armkroken. Han vil trives i et hjem med voksne og evt. store barn. Han trives godt med andre katter og han har bodd sammen med hund.

Mystery: Dette er en nydelig liten sjel som virkelig elsker kos! Han er skvetten, takler dårlig brå bevegelser, men om du er rolig og lar han komme til deg så har du verdens beste kamerat. Han sier aldri nei takk til en godbit, er veldig leken med de andre pusene og hunder han har rundt seg nå. Han er veldig glad i å ligge inntil andre puser. Om du skulle ligge på sofaen angriper han gjerne tærne dine med noen skikkelige pusekoser! I forhjemmet han har bodd i ble han vandt til rolige barn fra 12 års alder. Vi tror nok han passer best i ett hjem uten de aller minste barna.

Side 1  |  Side 2  |  Side 3

VAKTTELEFON & E-POST   

Vår vakttelefon (+47) 476 17 002 er bemannet

Mandag - Torsdag fra kl. 19:00 - 21:00

Ved helligdager kan andre tider forekomme.

E-post: dyreneshjelper@gmail.com


STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL

Klikk på bildet eller gå til din Norsk Tipping leverandør for å registrere deg som støttespiller til Dyrenes Hjelper.

DYRENES HJELPER

Frolandsveien 223

4848 ARENDAL

Org.nr: 913 046 684

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Dyrenes Hjelper har som mål å yte best mulig informasjon via forskjellige medier.


LIK OSS PÅ FACEBOOK OG

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM I DAG.

Dyrenes Hjelper © All Rights Reserved