Tex: En 6mnd gammel kontaktsøkende, nysgjerrig, leken gutt. Han er husets beste fluefanger, men kanskje noe noe skeptisk til å bli holdt og bæres. Vandt med hunder og andre katter. Ønsker ett godt hjem!

 

Saturn: Vi tror dette er en gutt på 11 uker (09.08.18) Han er også veldig kosen og kjælen men litt mer røver enn søstra si Venus. Veldig kvikk, nysgjerrig og synes det er supert og leke med de andre kattene. Førstemann til å utforske nye ting. Snill å løfte og stelle. Og renslig. Maler som bare det med kos!

William: Her er wiliam han er en sky gutt, man veldig snill å elsker kos💗

 

Vinnie: Denne skjønnheten kom inn hit med kattunger, derfor er hun ikke helt klar for ett nytt hjem enda, men om ca 4 uker fra 06.06.18 har hun lyst til å slå seg til ro en plass. Hun er veldig glad i kos og oppmerksomhet, men er fortsatt litt var. Vi tror hun vil blomstre i ett nytt godt hjem, er du villig til å gi henne en sjanse?

 

Venus: Vi tror det er ei jente på 11 uker (09.08.18) Mest kosen og kjælen av en søskenflokk på 3. Hun kan fint ligge og slappe av mens søskna løper rundt og leker. Renslig. Snill og løfte. Maler som en propell! Litt skvetten hun også med brå bevegelser. Leker fint med de andre og er litt av en bedårer! Vandt med andre katter.

Lollipop: En koslig og skjønn pusegutt på ca 16 uker! Bror til Patrone! Han er litt sjenert sånn med en gang! En rampegutt som leker høyt og lavt, men også kan ha skikkelige kosestunder! Burde i et hjem med andre katter

 

Pogba: Hei jeg heter Pogba! Er ikke pelsen min blank og fin? Om du adopterer meg så lover jeg å gi deg hjerte mitt og mange kosestunder. Jeg er kanskje ikke den som stikker hode lengst frem, men her på kattehuset er det så mange andre som alltid skal ha kos så da ligger jeg gjerne litt for meg selv. Men jeg er veldig klar for å få meg en ny bestevenn som har mye tid bare til meg.

 

Lillemor: Dette er Lillemor, hun er en aktiv frøken som elsker å kose å gi en masse kyss når hun vil kose. Hun er ca 3/4 mnd (19.09.18) Nå ønsker hun seg ett godt nytt hjem

 

Ida: Skjønneste Ida er ei kosete og leken jente som gjerne kunne tenke seg ett eget hjem snart. Hun søker en ny bestevenn som gir både kos og klapp, er du klar for ett nytt vennskap og kanske en myk katt i fanget, ja da er kanskje Ida noe for deg.

 

VAKTTELEFON & E-POST

Vår vakttelefon (+47) 476 17 002 er bemannet Torsdag og Fredag kl.19:00 - kl.21:00

Ved helligdager kan andre tider forekomme.

E-post: dyreneshjelper@gmail.com

 

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Dyrenes Hjelper har som mål å yte best mulig informasjon via forskjellige medier.

 

LIK OSS PÅ FACEBOOK I DAG.

Dyrenes Hjelper © All Rights Reserved

STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL

Klikk på bildet eller gå til din Norsk Tipping leverandør for å registrere deg som støttespiller til Dyrenes Hjelper.

DYRENES HJELPER

Frolandsveien 223

4848 ARENDAL

Org.nr: 913 046 684