Evita: Dette er søte lille, litt sjenerte Evita. Hun vil gjerne ha kos, men trenger litt tid på seg. Hun søker etter ett hjem som har litt tålmodighet til å gjøre henne tryggere for hver dag.

 

Billy: En nydelig skipskatt på ca. 3 mnd. (09.09.18) Han ble funnet på utsiden av Cirkel K på Harebakken sammen med sin mor Black Beauty. Han er en veldig snill gutt men er usikker på seg selv og redd. Denne lille gutten trenger en del ekstra tid og jobb for å vinne tillitten hans.

 

Sol Angelica: Født ca. juni/juli 2018. Veldig kosen når hun ligger ved siden av oss. Hun hopper opp i sofaen og velter over på siden for å si ifra at vi må kose. En litt forsiktig frøken som tørr litt mere for hver dag som går.

Lollipop: En skjønn pusegutt født ca. 06.06.2018. Lollipop er født ute i et hyttefelt på Evje, så det ble litt av en tur for oss i Dyrenes Hjelper å få disse småpusene inn. Lollipop har flyttet til vårt pusehus på Stoa i Arendal. Dette er en skikkelig sofagris som elsker å ligge i fanget. Ellers er han som kattunger flest, en rampegutt som leker høyt og lavt. Lollipop er veldig klar for et eget hjem, han går veldig fint sammen med andre katter i alle aldre.

 

Marit: Dette er en skjønn kosejente som tillater det meste. Marit er glad i oppmerksomhet og vil trives veldig godt som midtpunktet i en familie. Hun er nå veldig klar for sitt eget hjem.

 

Stripa: Dette er en sjenert herremann som nå begynner å komme fram. Han er tydelig nysgjerrig og vil så gjerne ha kontakt, men tørr ikke helt enda, men han er på vei. Han har nok ett stykke igjen for å bli en trygg kar, men han har ihvertfall klart å sjarmere oss i Dyrenes Hjelper. Det hender han leker når det er rolig rundt ham.

Ghost: Født ca. 06.06.2018 Søsteren til Lollipop, født ute i er hyttefelt på Evje. Hun har nå flyttet til vårt pusehus på Stoa i Arendal hvor hun er blitt en trygg og koslig katt. Hun er glad i late dager i sofakroken, og kommer gjerne på fanget og i senga for kos. Hun er klar for nytt hjem nå, hvor hun kan få masse kos og oppmerksomhet.

 

Karla: En herlig liten frøken som fikk en litt vanskelig start på livet. Hun er født av en villkatt mamma på sommeren 2017, men snille mennesker i nabolaget ga henne mat, så hun ble trygg på mennesker i forhold til sin mor. Hun er en varsom frøken, som trenger litt tid i et nytt hjem, men til gjengjeld får du verdens beste sengevenn og sofapus.

Wiconi: Dette er en pusejente som vil være et kupp for enhver. Hun har en silkemyk pels, og er bare så søt og kosete. Veldig tillitsfull og gir deg gjerne et nuss på nesa.

 

Wiconi er reservert.

 

STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL

Klikk på bildet eller gå til din Norsk Tipping leverandør for å registrere deg som støttespiller til Dyrenes Hjelper.

VAKTTELEFON & E-POST

Vår vakttelefon (+47) 476 17 002 er bemannet Torsdag og Fredag kl.19:00 - kl.21:00

Ved helligdager kan andre tider forekomme.

E-post: dyreneshjelper@gmail.com

 

DYRENES HJELPER

Frolandsveien 223

4848 ARENDAL

Org.nr: 913 046 684

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Dyrenes Hjelper har som mål å yte best mulig informasjon via forskjellige medier.

 

LIK OSS PÅ FACEBOOK OG

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM I DAG.

Dyrenes Hjelper © All Rights Reserved