Kodan: Kodan er en utrolig artig kar som kommer deg løpende i møte. Han elsker kos og oppmerksomhet og kunne godt tenke seg å få gitt det til sin egen familie snart. I denne katten får du mange gleder i årene som kommer for han har mye å gi. Han går fint sammen med de andre kattene på pusehuset. Vil du gi denne flotte karen en sjanse?

Espion: Dette er ei nydelig skipskatt jente som nå er klar for ett nytt hjem. Vi tror hun er født i januar 2018.) Hun er som kattunger flest i full fart, synes det er gøy med lek og oppdagelsesferd. Men så må hun hvile litt i ny og ne, da kan det være greit med ei varsom hand og litt kos. Sosial og trygg pus.

Annie: Ei pusejente på ca. 6 måneder (14.11.18) som er stille, rolig og veldig kjælen. Hun slikker og småbiter når hun koser med deg. Hun sitter gjerne og bare ser på deg med et blikk som sier : jeg vil ha kos. Hun trenger nødvendigvis ikke i hjem med andre katter, da det virker som at hun er mer opptatt av kos fra oss tobente.

 

William: William hadde en veldig tøff start på livet, han er født ute med tre søsken, og mammaen hans ville absolutt ikke ha noe med mennesker å gjøre. Han har i forhjemmet blomstret til en vakker, kosete pusegutt. Men et hjem med mye ståk og uro vil nok ikke passe han. Han liker late kvelder på fanget/brystet, og vil være med forhjem mammaen sin i godstolen når anledningen byr seg. Han er fortsatt en ung gutt, og har lopper i blodet som alle smågutter har.

 

Live: Skjønne lille Live er klar for et nytt hjem. Hun er en veldig kosete jente som lengter etter ett godt fang å ligge på, gjerne på ryggen med alle fire labber rett til værs. En skikkelig gulljente som vil passe i de fleste hjem.

Lilly: Heisann, jeg heter Lilly. (født 01.05.2018) Jeg er i grunn ei ganske herlig frøken, med glimt i øyet. Som kattunger flest er jeg veldig glad i å leke, spesielt med barn. Matpapir på en snor er fryktelig morro! Samtidig er jeg en skikkelig kosepus. Jeg bare elsker å krype inntil deg i sofaen, eller i senga, kattunger må jo hvile de også.

Roy: Skjønneste Roy, ble oppdaget av noen bærplukkere langt inne i skogen. Han hylte og jamret seg så de hørte han på lang avstand. Da de fikk se han, delte de sin lunsj med han, og gjett om han var sulten. De kunne bare ikke dra fra denne lille skunken alene i skogen, og prosjekt "få pus ned til Dyrenes Hjelper" ble igang satt. Dagen etter tok vi han imot. Og for en sjarmør det viste seg at denne lille guttepusen er. Han kan virke tilsynelatende sjenert, men så fort du legger en hånd på han, gnur han seg henført mot deg,og kan bare ikke få nok kos. Han hadde en stygg knekk på halen, så vi måtte ampurtere tuppen. Han måtte også trekke en skadet hjørnetann.

 

India: Dette er en leken, kosemose frøken med høy haleføring. Elsker å være med der det skjer. Hun har et lystig sinn og er en trivlig katt å være med. Hun vil passe godt i de fleste hjem.

Lilleville: Ble tatt inn av noen snille mennesker som klarte å få temmet henne litt, hun er fortsatt ganske redd, men elsker kos, hun ligger gjerne under dynen til 13 åringen her i hus. Maler som ett treskverk når hun bare føler seg trygg. I forhjemmet har hun synes de andre kattene har vært litt skumle så nå har hun et rom for seg selv, så vi tror nok at hun bør komme til ett hjem uten for mange andre dyr.Vi tror hun er ca 3-4 mnd. (19.09.18)

 

 

STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL

Klikk på bildet eller gå til din Norsk Tipping leverandør for å registrere deg som støttespiller til Dyrenes Hjelper.

VAKTTELEFON & E-POST

Vår vakttelefon (+47) 476 17 002 er bemannet Torsdag og Fredag kl.19:00 - kl.21:00

Ved helligdager kan andre tider forekomme.

E-post: dyreneshjelper@gmail.com

 

DYRENES HJELPER

Frolandsveien 223

4848 ARENDAL

Org.nr: 913 046 684

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Dyrenes Hjelper har som mål å yte best mulig informasjon via forskjellige medier.

 

LIK OSS PÅ FACEBOOK OG

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM I DAG.

Dyrenes Hjelper © All Rights Reserved