Lilleville: Ble tatt inn av noen snille mennesker som klarte å få temmet henne litt, hun er fortsatt ganske redd, men elsker kos, hun ligger gjerne under dynen til 13 åringen her i hus. Maler som ett treskverk når hun bare føler seg trygg. I forhjemmet har hun synes de andre kattene har vært litt skumle så nå har hun et rom for seg selv, så vi tror nok at hun bør komme til ett hjem uten for mange andre dyr.Vi tror hun er ca 3-4 mnd. (19.09.18)

 

Kodan: Ca 1 år, superleken og kjælen herremann kastrert, vaksinert og chippet

 

Bella: ca 3 mnd gammel (09.09.18)Hun er søsteren til Billy. De ble funnet på cirkel k ved harebakken. Hun er litt mer pågående og nysgjerrig men man må jobbe med henne også for å vinne tillitten hennes, da hun også er redd, men vi ser fremgang.

Joe: Dette er Joe, han er en pus som er trenger et rolig hjem. Han er litt nervøs å trenger tid på seg, men når du løfter han opp i fanget slapper han av. Han elsker kos å vil gjerne være inn under genseren din eller under dynen. Han jobber med å bli trygg å gi.

 

Mazakeen: Dette er Mazakeen, hun ble funnet i en pappeske sammen med Nelly. Vi tror disse to kan være søsken eller mor og datter. Hun liker aller best å få være i nærheten av henne. Hun godtar å bli smeiket på, virker som hun liker det når hun skjønner at vi skal være snille, men hun har ett stykke igjen før hun blir helt trygg. Hun elsker godis så om hun er litt tilbakeholden så får vi gjerne lurt henne ut med litt bløtfor.Vi tror at denne jenta blir ett flott tilskudd til en familie når hun bare får litt tid på seg. sterilisert, id merket og vaksinert

 

Josefine: Ei vakker og utrolig koslig pusejente som ser etter sitt drømmehjem. Vi tror hun er rundt 2 år så denne jenta vil glede familien sin i mange mange år fremover.

Tokyo: Skjønn lita frøken på ca 14 uker, hun er kosete, søker kontakt og elsker godsaker. Hun bryr seg ikke så mye om hundene i forhjemmet.

 

Shakira: Dette er ei nydelig pantersort pusejente som har sjarmert oss alle. Hun går nå sammen med andre katter, dette synes hun er helt greit. Liker også å få masse kos og stell. Sosial og trivelig frøken som er superklar for ett nytt godt hjem

Roy: En tilsynelatende sjenert ung mann vi har fått inn. Men så fort du begynner klø han bak øret, gnur han seg henført mot deg,og kan bare ikke få nok kos. Kastrert, chippet og vaksinert ved Agder Dyreklinikk. Har også fått trukket en brukket hjørnetann

 

VAKTTELEFON & E-POST

Vår vakttelefon (+47) 476 17 002 er bemannet Torsdag og Fredag kl.19:00 - kl.21:00

Ved helligdager kan andre tider forekomme.

E-post: dyreneshjelper@gmail.com

 

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Dyrenes Hjelper har som mål å yte best mulig informasjon via forskjellige medier.

 

LIK OSS PÅ FACEBOOK I DAG.

Dyrenes Hjelper © All Rights Reserved

STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL

Klikk på bildet eller gå til din Norsk Tipping leverandør for å registrere deg som støttespiller til Dyrenes Hjelper.

DYRENES HJELPER

Frolandsveien 223

4848 ARENDAL

Org.nr: 913 046 684