Våre katter

 

"Bare" Lille: Dette er virkelig en spesiell frøken. "Bare" Lille har gått ute i mange år og fått kull på kull året rundt, i kulde og snø. Hun fikk mat av en i området i rundt 6 år, men noe hjem tror vi aldri hun hatt før vi fant henne. Vi hentet henne inn under kuldeperioden i 2018, og hun var så sliten at vi har ventet til nå med å legge henne ut. Hun var også drektig da hun kom inn, men da hun var så medtatt valgte vi å ikke la henne få de da vi var redd for hennes liv og helse. Hun er en frøken med mange historier hun deler med deg høylytt og har mange meninger. Hun er også en skikkelig smart dame som finner på masse rare ting som gjør at vi ler så vi detter av stolen. Hun kan leke som en kattunge og hun leker mamma for alle kattene våre på pusehuset, uansett deres alder eller størrelse. Lille er en eldre dame på 8-10 år, men hun er frisk og feiler ingenting. De stygge tennene hennes er trukket eller fikset. Hun elsker kos og trives i roligere omgivelser, det vil si hun ikke vil trives med små barn og hunder.

 

Tommelise: En venn er noe hjertet trenger hele tiden. Jeg kunne skrevet en lang historie om fortiden min, men jeg velger heller å se lyst på fremtiden! Jeg heter Tommelise, å jeg er på leting etter en (eller fler) to-bente bestevenner. Det beste jeg vet er sofakos (forutenom fisk da, såklart!). Jeg liker godt å krølle meg sammen når jeg skal sove, så jeg ser ut som en liten ball. Det er jo ganske praktisk, for det gjør at det er plass til flere kose-venner ved siden av meg. Aller helst ønsker jeg meg ett hjem der jeg er den eneste pusen, men jeg liker både små og store mennesker. En grei uteplass hadde også vært fantastisk! Ellers har jeg en fantastisk flott pels, om jeg må få si det selv! Den er sort og blank. Jeg tar veldig gjerne imot besøk hvis du vil hilse på meg, eller kose med meg. :)

Bob Kåre: En liten sjarmerende tass på ca. 16 uker, han er ett bøllefrø som kattunger flest. Han tar absolutt ikke livet så alvorlig, lek og morro må til. Han maler som ett treskeverk om du skulle være så uheldig å ta på ham, og mest sannsynlig så hadde han blitt kjempefornøyd om han fant seg ett godt nytt hjem. Han har nemlig ganske mye kos å tilby.

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1200 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.

 

Annabelle: Annabelle er en sosial katt som synes det er topp å være med på det meste, hun blir gjerne med ei runde i hagen for å se at du gjør hagearbeidet på en skikkelig måte, hun er gjerne med der det skjer. Nå er hun superklar for ett nytt og godt hjem, der hun godt kan bidra med sin erfaring i de fleste felt. Hun synes også det kan være greit med en rast innimellom, gjerne i en armkrok. Hund og barn er heller ingen hindring for denne jenta. Vi tror hun vil passe i det fleste hjem.

Vanja: Dette er vakre Vanja som kom inn med kattunger. Kattungene har nå fått nye hjem og Vanja kan nå finne sitt helt eget hjem. Vanja er en herlig rar frøken. Trygg på de fleste og det meste. En skikkelig kosete jente. Hun er også skipskatt, men det ser ut som hun takler greit å ha noen ekstra klør.

Joe: Skjønneste Joe. Han er født ute og mammaen hans ville ikke ha noe med mennesker å gjøre. Så denne karen måtte finne ut av det meste selv når det gjalt å bli huspus. Han er et skikkelig kosemonster som helst vil ligge oppå deg til enhver tid. Han følger deg hvor enn du går, og elsker dele seng med deg på natta. Han er litt utrygg på små barn og kjappe barneføtter, men store barn går greit. Han trenger nok litt tid i et nytt hjem før han vil blomstre, men om du gir han sjangsen vil du få en trofast, kosemose venn i mange mange år.

Linda: For tiden lever jeg det glade liv sammen med en fin katte-gjeng på "pusehuset" i Arendal. De er ganske hyggelige, gjengen her! Men nå er jeg i grunn ganske klar for å reise fra gjengen, for å flytte inn i mitt helt egne for-alltid-hjem. Kunne du kanskje tenkt deg å hjelpe meg med det? Jeg ser på meg selv som ei ganske flott, voksen pusedame, i sin beste alder. Jeg er nok litt forsiktig av meg, men jeg elsker kos! Jeg sitter gjerne på fanget, eller sover sammen med deg i sengen så du ikke skal være ensom. Jeg er en ganske god lytter også! Om du er trist eller glad, sitter jeg mer enn gjerne ved siden av deg og hører på alt du har på hjertet Forresten, jeg er litt av en linselus, når det skal taes bilder av pusene her oppe, får jeg nesten alltid sneket med en pote, eller ett værhår! Men jeg tar meg ganske bra ut på bilder da, så det er jo egentlig ikke noe problem! Nå sitter jeg her i vinduet, å krysser alle mine poter, for at noen vil gi meg ett for-alltid-hjem snart. Klem fra Linda. <3

Mazakeen: Dette er Mazakeen, hun ble funnet i en pappeske sammen med Nelly. Vi tror disse to kan være søsken eller mor og datter. Hun liker aller best å få være i nærheten av henne. Hun godtar å bli smeiket på, virker som hun liker det når hun skjønner at vi skal være snille, men hun har ett stykke igjen før hun blir helt trygg. Hun elsker godis så om hun er litt tilbakeholden så får vi gjerne lurt henne ut med litt bløtfor. Vi tror at denne jenta blir ett flott tilskudd til en familie når hun bare får litt tid på seg.

MammaMedK: Dette er ei superkosete pusedame på ca. 3 år som maler så høyt hun høres til neste boligfelt. Hun er vandt til andre katter, rolig hund og barn. Vi tror MammaMedK vil trives i de aller fleste hjem.

 

STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL

Klikk på bildet eller gå til din Norsk Tipping leverandør for å registrere deg som støttespiller til Dyrenes Hjelper.

VAKTTELEFON & E-POST

Vår vakttelefon (+47) 476 17 002 er bemannet Torsdag og Fredag kl.19:00 - kl.21:00

Ved helligdager kan andre tider forekomme.

E-post: dyreneshjelper@gmail.com

 

DYRENES HJELPER

Frolandsveien 223

4848 ARENDAL

Org.nr: 913 046 684

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Dyrenes Hjelper har som mål å yte best mulig informasjon via forskjellige medier.

 

LIK OSS PÅ FACEBOOK OG

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM I DAG.

Dyrenes Hjelper © All Rights Reserved