Ulrik: En litt sjenert ung mann, men han er så utrolig glad i å leke at han glemmer å være redd, så vi kan alltids få lurt ham fram. Han er også en stor godtegris, blir helt vill når han hører lyden av dreamiesposen. Han elsker andre katter,de gjør ham mye tryggere så vi ønsker at han skal få komme til ett hjem med andre snille katter. Hund er han ikke så glad i. Han liker veldig godt å få kos under haka og bli strøket over ryggen.

MammaMedK: Dette ei ei superkosete pusedame på ca 3 år som maler så hun høres til neste boligfelt. Hun er vandt til andre katter,rolig hund og barn. Vi tror MammamedK vil trives i de aller fleste hjem.

Sprinter: Dette er en vidunderlig katt, kosete, kontaktsøkende og utrolig snill og grei. Han søker nå en ny familie der han kan tilbringe gode late dager

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1200 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.

 

Våre katter

Nidoking: Dette er en litt andeledes pus med en hjerneskade han trolig fikk ved fødsel. Dette gjør at han har et noe spesielt utseende, og en litt umoden holdning til andre katter, og livet i seg selv. Nidoking en fantastisk go gutt. Dilter rundt bena til den han blir glad i å vil gjerne være med over alt. Kjempe kosen å stiller seg gjerne opp inntil deg for å få kos, og hopper opp på to ben for å strekke seg etter hånden din.Nidoking trenger et hjem uten andre katter da han mangler litt sosiale antenne. Han bør bo et sted hvor det er mye uteområder! Nidoking er en frisk pus, så han trenger ikke noe mere enn andre katter vedr mat ol. Han ligner litt på kjendispusen Monty.... synes dere ikke?? :)

 

Baileys: Her er Baileys en fantastisk katt som gir hele seg til alle han bor med. Han elsker barn, og ellers alle som vil gi han litt kos han liker godt å være ute, men kommer stadig inn da han har en god appetitt. Han spiser gjerne tørrfôr, men elsker å bli skjemmet bort med våtfor. Han blir fort en del av familien, han er utrolig tillitsfull og snill

Tommelise: En venn er noe hjertet trenger hele tiden. Jeg kunne skrevet en lang historie om fortiden min, men jeg velger heller å se lyst på fremtiden! Jeg heter Tommelise, å jeg er på leting etter en (eller fler) to-bente bestevenner. Det beste jeg vet er sofakos (forutenom fisk da, såklart!). Jeg liker godt å krølle meg sammen når jeg skal sove, så jeg ser ut som en liten ball. Det er jo ganske praktisk, for det gjør at det er plass til flere kose-venner ved siden av meg :) Aller helst ønsker jeg meg ett hjem der jeg er den eneste pusen, men jeg liker både små og store mennesker. En grei uteplass hadde å vært fantastisk! Ellers har jeg en fantastisk flott pels, om jeg må få si det selv! Den er sort og blank. Jeg tar veldig gjerne imot besøk hvis du vil hilse på meg, eller kose med meg:)

Linda: For tiden lever jeg det glade liv sammen med en fin katte-gjeng på "pusehuset" i Arendal De er ganske hyggelige, gjengen her! Men nå er jeg i grunn ganske klar for å reise fra gjengen, for å flytte inn i mitt helt egene for-alltid-hjem. Kunne du kanskje tenkt deg å hjelpe meg med det? Jeg ser på meg selv som ei ganske flott, voksen pusedame, i sin beste alder. Jeg er nok litt forsiktig av meg, men jeg elsker kos! Jeg sitter gjerne på fanget, eller sover sammen med deg i sengen så du ikke skal være ensom Jeg er en ganske god lytter også! Om du er trist eller glad, sitter jeg mer enn gjerne ved siden av deg, å hører på alt du har på hjertet Forresten, jeg er litt av en linselus, når det skal tars bilder av pusene her oppe, får jeg nesten alltid sneket med en pote, eller ett værhår! Men jeg tar meg ganske bra ut på bilder da, så det er jo egentlig ikke noe problem! Nå sitter jeg her i vinduet, å krysser alle mine poter, for at noen vil gi meg ett for-alltid-hjem snart Klem fra linda<3

Jesper: Denne skjønne gutten har vært innom vårt system før, men har nå kommet tilbake igjen, Han ønsker at det neste hjemmet skal være hans hjem for resten av livet. Han er veldig kjælen, men kan med første øyekast virke litt sjenert. Vi mener at denne gutten er gull!

Annabelle: Denne skjønne pusedamen er nå superklar for ett nytt hjem. Hun blir veldig glad om kan få jakte litt og kose seg i en armkrok i ny og ne. Vi tror hun vil passe i det fleste hjem.

VAKTTELEFON & E-POST

Vår vakttelefon (+47) 476 17 002 er bemannet Torsdag og Fredag kl.19:00 - kl.21:00

Ved helligdager kan andre tider forekomme.

E-post: dyreneshjelper@gmail.com

 

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Dyrenes Hjelper har som mål å yte best mulig informasjon via forskjellige medier.

 

LIK OSS PÅ FACEBOOK I DAG.

Dyrenes Hjelper © All Rights Reserved

STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL

Klikk på bildet eller gå til din Norsk Tipping leverandør for å registrere deg som støttespiller til Dyrenes Hjelper.

DYRENES HJELPER

Frolandsveien 223

4848 ARENDAL

Org.nr: 913 046 684